Medereizigers
www.gewoongaan.nl Website van Paul en Renate. Zij gaan niet meer terug naar Nederland en zijn van plan zich ergens te vestigen als ze de juiste plek hebben gevonden.
www.afrikatraveller.de Website van Susan en Ralph die met een hele oude Defender door Afrika aan het reizen zijn (wel in het duits)
www.whataboutafrica.org Website van Jet Stoop en Martin Fennema. Zij vertrekken 8 oktober 2008 voor een reis van 1,5 jaar door Afrika. Ze gaan voor het project Tosangana geld inzamelen en het daar zelf bezorgen.
www.deboeldeboel.nl Website van Henk en Jannie Piening
www.go4africa.nl Website van Sjoerd, Jonneke, Jan en Marianne. Zij hebben een hele duidelijk site met allemaal handige tips.

www.africa-overland.net Website met alle overland trips die op dit moment plaats vinden.

www.getawaytoafrica.com De website van het zuid-afrikaanswe blad Getaway met een travellers forum en nieuws voor overlanders.

www.sahara-overland.com De website voor Sahara reizigers met het laatste nieuws op het gebied van politiek, grenzen, wegen etc. Je kan ook vragen stellen die medereizigers kunnen beantwoorden. Ook een zeer goede manier om medereizigers te vinden.

www.dodo.com Een website voor en door reizigers. Leuke tips voor je volgende trips!.

www.duksjourney.net Website van een overlander.

www.popadd.com/ksv2africa Website van een zuid-afrikaan Slade met z'n engelse vrouw Krissy en haar vriendin Vicky. We hebben 10 weken met hun door Mauretanie, Mali, Burkina Faso, Ghana en Togo gereisd. Zij zamelen geld in voor Born-free (zie www.bornfree.org.uk)

www.africaonwheels.nl Website van Aarnout en Janita. 1 November 2004 vertrekken ze voor 8 maanden richting het mooie continent, om te eindigen in Kaapstad. We hebben ze een beetje mogen helpen met hun voorbereidingen, dus dat gaat helemaal goedkomen, met hun.

www.overlanders.net Website van Bas en Ellie Noij. Een prachtige informatieve site en ze zijn nog onderweg (eind sept 2004).

Leveranciers
www.eeziawn.com Website met informatie over roof-top-tents en allerlei andere overland equipment info.

Informatieve sites
www.bornfree.org.uk Website van een organisatie die helpt om wilde dieren in het wild te laten leven, daar waar ze geboren zijn.

www.minbuza.nl Website van het Ministerie van Buitenlandse zaken. Veel informatie over landen in Afrika, reisadviezen, ambassades, etc.

www.africa-interactive.net Website met heel veel informatie over Afrika. Van actualiteiten tot foto's, weblogs etc. Zeer informatief en leuk om te bekijken