Het menu links gaat helemaal over onze reis van Noordwijk naar Kaapstad in 2003 en 2004.
Hieronder staan fotoalbums van allerlei reizen en uitjes die we daarna hebben gedaan.

Switch to English language by clicking the English flag in the left upper corner.

The menu on the left shows everything of our trip from Noordwijk to Cape Town in 2003 en 2004
Beneath you can see som foto collection of several trips we did after the big trip.
Lissataba 2009 sept - okt
Zuid-Afrika september en oktober 2009. We zijn in Lissataba om het huis in te richten, Nicolines familie komt op bezoek, we gaan naar het Krugerpark en nog veeeel meer.
Selectie bouw 2009-05
In mei 2009 gaan we naar Lissataba om de laatste werkzaamheden te zien en te regelen. Als we weggaan wordt er nog geverfd en een paar kleine aanpassingen gedaan. De volgende keer gaan we inrichten!!!
Maart 2009, de bouw is bijna klaar
Nicoline bezoekt in maart 2009 de site om de vorderingen te zien. Het huis is bijna klaar en ziet er al fantastisch uit.
Landcruiserclub Ermerstrand
Eind september 2008, dagje buitenspelen met de Landcruiserclub op het Ermerstrand. De foto's spreken voor zich.
Lissataba, begin van de bouw 2008
In 2006 hebben we grond aangekocht in wildpark "Lissataba" in Zuid-Afrika. In 2008 is het eindelijk zover dat we gaan bouwen. We gaan er vier weken naar toe om de fundering en het opbouwen van de muren mee te maken, de omgeving te verkennen en tussendoor proberen we lekker te relaxen.
Landcruiserclub Maasvlakte Trial 2007
23 september 2007. Eindelijk weer eens meegedaan met de trial bijeenkomst van de Landcruiserclub op de Maasvlakte.
Africa meeting
Op 26 mei 2007 organiseerden we een Afrika-treffen in het Delfse Hout. Een gezellig weerzien van vrienden en bekenden die met hetzelfde Afrika- en/of reisvirus zijn besmet.
2006-09 Marokko
September 2006 zijn we op rondreis door Marokko geweest. Een super weerzien met de Sahara-duinen, een gezellige ontmoeting met Paul en Renate en eindelijk weer eens serieus off-road rijden.
2005-11 Roundtrip South Africa and Botswana
November 2005 maakten we een rondreis door Zuid-Afrika en Botswana, met als hoogtepunt een bezoek van zo'n zeven dagen aan het Kgalagadi Transfrontier wildpark. Een adembenemend mooi park, waarvan de Botswana-kant en de Zuid-Afrika kant zijn verbonden door een zandpad van 160 kilometer door de wildernis.
Noordwijk to Cape Town in 365 days
Van Augustus 2003 tot en met juli 2004 reisden we met onze zebra landcruiser van Noordwijk naar Kaapstad. Deze website is gemaakt tijdens de reis en laat van elk land een uitgebreid reisverhaal en fotoboek zien. Dit webalbum is een overzicht van de beste en meest indrukwekkende foto's en momenten uit onze droomreis.